Ledige stillinger hos PlanBørnefonden

Drømmer du om en karriere i en af verdens største internationale NGO'er?

Når du arbejder hos PlanBørnefonden, bliver du en del af et engageret og professionelt hold, der hver dag fokuserer på at gøre en forskel for børn og unge i hele verden. Du bliver en del af et arbejdsmiljø, hvor vores faglige og sociale forskelligheder samt tværgående samarbejder er helt centralt i vores arbejde. Du vil opleve et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er kort fra ord til handling. Vi er en social arbejdsplads, hvor vi løfter i flok, samtidig med at vi prioriterer en høj grad af fleksibilitet. Vi er ambassadører for hinandens resultater og sætter en ære i at kommunikere og fejre vores sejre internt i organisationen.

Et job hos os giver dig hele verden som arbejdsplads med muligheden for at gøre en forskel for børn og unge i verdens udsatte områder. PlanBørnefonden er en del af en global organisation, der arbejder i mere end 75 lande. I Danmark sidder vi omkring 100 medarbejdere på vores kontor i København. 

PlanBørnefonden har fokus på diversitet og opfordrer alle uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion og alder til at søge.

Karriere i PlanBørnefonden

I PlanBørnefonden er du med til at arbejde for en verden med lige muligheder for piger og drenge. Du bliver en del af et internationalt miljø, hvor du sammen med dine kolleger arbejder med langsigtede udviklingsprogrammer, humanitær bistand og politik i mere end 75 lande verden over.

Hos PlanBørnefonden har du mulighed for at gøre karriere i Plan International. En stor del af vores arbejde kræver også, at du kan rejse på projektbesøg til programlande i Afrika, Asien og Latinamerika. Hvis du er interesseret i at arbejde for Plan International, kan du finde ledige stillinger her. Derudover kan du blive en del af Plan Internationals Emergency Response Roster, som sætter medarbejdere til humanitære kriser rundt om i verden. Det kan du læse mere om her.

Ledige stillinger

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Opret en jobagent og bliv automatisk notificeret, når vi har nye ledige stillinger

Notificér mig dagligt / ugentligt om nye jobmuligheder
Tilmeld mig jobagent
PlanBørnefonden
Mimersgade 47, 4.
2200 København N
+45 70 22 12 11
CVR 2035673

Privacy Policy (GDPR)